Els bastoners celebren 25 anys amb les entitats de cultura popular

Aquest dissabte, 11 de març, Els Bastoners han organitzat el Toc Bastoner on han participat altres entitats de la ciutat

Amb una festa oberta a tota la ciutat, els Bastoners de Sant Cugat han celebrat els 25 anys, aquest dissabte 11 de març. Al matí ha estat el torn de jocs i tallers, i a la tarda del Toc Bastoner, on hi han participat diferents entitats de cultura popular de la ciutat. "Estem molt contents d'haver organitzat una festa oberta a tota la ciutat", explica Esther Madrona, membre de Bastoners.



Les diferents entitats de cultura popular han fet les seves actuacions però amb un toc bastoner, en Joan i la Marieta, per exemple han canviat els seus vestits habituals per posar-se l'uniforme bastoners.


Diables, Castellers, l'escola de música Tradicional, l'Entitat Sardanista, Grup Mediterrània, Geganters i Caparrots han estat les entitats que han acompanyat els Bastoners.



Per acabar de celebrar els 25 anys, els Bastoners organitzen una trobada de colles que tindrà lloc el 10 de juny amb la participació d'una vuitantena de colles amb més de 2000 bastoners.

FOTO: Ale Gómez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem