Els Gausacs tanquen temporada com a colla de 9 consolidada

La diada de la Colla ha estat marcada per l'empresonament del conseller Raül Romeva membre de la colla

Els castellers de Sant Cugat han tancat aquest diumenge 12 de novembre la seva millor temporada, consolidant-se com a colla de 9, tal com han confirmat els dos caps de colla dels camises verdes, Biel Samsó i Àlex Castellarnau, que s'han acomiadat amb aquesta actuació de la seva etapa com a caps de colla. 

Així, els castellers de Sant Cugat, acompanyats de la Colla Micaco de Badalona i de la Colla Tirallongues de Manresa, han descarregat aquest diumenge a Octavià el 4 de 8, el 5 de 8, el 9 de 7 i 6 pilars de 4. Mentre que els de Badalona han descarregat el 5 de 7,  el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, un pilar de 5 i 2 pilars de 4. De la seva banda els Tirallongues han descarregat el 3 de 7, el 4 de 8, el 5 de 7 i 1 pilar de 5.

Més fotos de la diada.

Diada dedicada a Raül Romeva

Pilars d'inici de l'actuació FOTO: Lali Puig

Els caps de colla han volgut dedicar aquesta diada al conseller santcugatenc empresonat, Raül Romeva, que és membre de la colla. Així els pilars d'inici de la diada han mostrat pancartes demanant llibertat pels presos polítics i de suport a Romeva. Aquest passat dissabte, 11 de novembre, la colla de Sant Cugat també va participar en la manifestació per demanar llibertat per tots els presos polítics.

La Colla Tirallongues de AMnresa a la Diada dels Castellers de Sant Cugat a la Plaça d’Octavià. FOTO: Lali PuigDiada dels Castellers de Sant Cugat a la Plaça d’Octavià. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem