Els Geganters de Sant Cugat celebren el 30è aniversari amb un concurs fotogràfic

El concurs es farà a través de la xarxa social Instagram

Els Geganters de Sant Cugat han convocat un concurs fotogràfic a Instagram per celebrar que en Joan i la Marieta fan 30 anys. Les fotografies pujades a la xarxa hauran de portar el títol "30 anys de gegants a Sant Cugat".

El concurs es dividirà en quatre convocatòries i la primera serà aquest divendres, 3 de març. Els gegants participaran en el tradicional Aplec de Sant Medir amb la sortida a peu a les 8.30 hores del matí des de la plaça d'Octavià i l'arribada a l'ermita de Sant Medir cap a les 12.30 hores del migdia. Per participar-hi, s'haurà de penjar una fotografia a Instagram acompanyada del hashtag #santmedirgegant i el títol mencionat anteriorment.

L'objectiu de la convocatòria és compartir fotografies dels gegants de Sant Cugat amb motiu del seu 30è aniversari i prenent com a referència les principals activitats que se celebraran a Sant Cugat al llarg d'aquest any. 

Les altres convocatòries

Sota el títol "30 anys de gegants a Sant Cugat" es podran pujar a la xarxa social la resta de fotografies pels tres actes amb els corresponents hashtags

- La 6a cercavila d'escoles, el 7 de maig amb el hashtag #cercavilagegantdescoles
- La 23a Trobada Comarcal de Gegants del Vallès, el 28 de maig amb el hashtag #trentanysdegengants
- La Festa Major de Sant Cugat, del 28 de juny al 2 de juliol amb el hashtag #festamajorgegant

Podeu consultar les bases del concurs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem