Sant Cugat celebra Sant Medir amb el Col·lectiu Pi d'en Xandri +20 de banderers

Sant Medir, que se celebra el 3 de març, és el copatró de la ciutat

El Col·lectiu Pi d'en Xandri +20 seran els banderers de l'aplec de Sant Medir, que tindrà lloc aquest divendres, 3 de març. Un any més i com marca la tradició, els santcugatencs s'aplegaran als voltants de l'ermita per celebrar la festa del copatró de la ciutat. 

 

 

La celebració començarà a plaça d'Octavià a les 8.30 h, quan els Gegants de Sant Cugat sortiran cap a l'ermita de Sant Medir. Mitja hora més tard, a les 9.00 h, els banderers d'enguany arribaran a plaça d'Octavià i, després d'una xocolatada popular, començaran una cercavila pels carrers principals del poble fins a arribar a la plaça de Barcelona, on l'alcaldessa, Mercè Conesa, els estarà esperant per fer-los la recepció. Ja cap a les 10.00h, s'iniciarà el seguici cap a l'ermita de Sant Medir. 

 

 

Un cop arribats a Sant Medir, a les 12.00 h, es farà la tradicional ballada de sardanes, que donarà pas a l'inici de la cercavila amb l'arribada dels Gegants i els banderers de l'aplec.

 

 

Després de l'ofici religiós, que tindrà lloc a les 13.00 h, hi haurà les actuacions dels Caparrots, Geganters i  Castellers de Sant Cugat. L'aplec posarà el punt final amb una ballada de sardanes.

 

 

Finalment, ja al Monestir de Sant Cugat, a les 18.00 h tindrà lloc un concert d'orgue

Més informació
 
Comentaris

Destaquem