Els Geganters de Sant Cugat estaran a la via lliure de l'11-S

El Joan, la Marieta i la Salut viatjaran a Barcelona i estaran presents al tram 68 de la 'Via Lliure a la República Catalana'

Els Geganters de Sant Cugat participaran a la concentració de l’11 de setembre a la Meridiana de Barcelona, la Via Lliure a la República Catalana, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

 

La colla santcugatenca estarà al tram 68, entre els carrers del Sospir i el carrer de Trinxant al barri de la Sagrera. El tram està dedicat a l’eix de la sostenibilitat i el color representatiu del punter és el verd-gris.

 

Els geganters i gegants de Sant Cugat es desplaçaran en bus a Barcelona, sortint de Sant Cugat a les 14 hores. La colla anirà vestida amb la seva roba habitual, però amb camiseta blanca, com s'ha indicat des de l’organització.

 

A més, al matí, la colla participarà en els actes commemoratius de la Diada a Sant Cugat.

 

Des de Geganters assenyalen que “creiem que la participació de les entitats atorga a la Diada de l’11 de setembre tota la diversitat que expressa la cultura popular i tradicional catalana. Creiem que amb la nostra participació ens sumem a l’anhel dels catalans de decidir el nostre futur i per aquesta raó convidem a tots els santcugatencs a participar d’una celebració símbol de l’inici d’una nova Catalunya”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem