Els germans Saltor participen al disc de La Marató de TV3

Els Saltors actuaran el 16 de desembre al Centro Popular Andaluz

Els germans Oriol i Jaume Saltor són uns dels protagonistes del disc La Marató de TV3, que edita cada any per recaptar fons per la investigació de malalties. Enguany, el disc solidari arriba a la tretzena edició i una de les seves cançons comptarà amb la veu i la música dels santcugatencs Saltors. Un CD amb més de 200.000 exemplars de difusió que el converteixen en un dels més venuts del món cada any.

La Marató de TV3 està dedicada aquest 2017 a les malalties infeccioses i el disc porta per títol  'La investigació pot canviar la història'. A banda dels germans Saltor, altres veu de l'àlbum que cantaran en català són India Martínez, Pastora Soler, David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian, The Sey Sister o Buhos. El disc es podrà adquirir amb la gran majoria de diaris el dia 3 de desembre.

Els Saltors han gravat conjuntament amb la cantant Piera de Saidax una versió en català del 'When I need you' ('Quan t'enyoro') d'Albert Hamond que va dur a l'èxit a Leo Sayer i més tard a Celine Dion. La cançó ha estat produïda per Toni Ten a Ten Productions i arranjada conjuntament pels germans Saltor.

Els Saltors són els artistes que més cops han participat en el disc de la Marató, anteriorment amb La Porta dels Somnis: el 2006  van enregistrar amb Jofre Bardagí 'Llàgrimes al cel', la versió de 'Tears in heaven' d'Eric Clapton en català, i el 2012 van col·laborar amb Miguel Bosé i 'Tornarem' de Lax'n'Busto.

Els germans Saltor actuaran el 16 de desembre al Centro Popular Andaluz a partir de les 21 hores en un concert que servirà per celebrar la seva participació en el treball solidari de La Marató.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem