Els Saltors reben la menció especial del jurat al festival Musiquem Lleida!

L'organització ho ha comunicat aquest mes de gener als músics santcugatencs

Oriol i Jaume Saltor, els músics santcugatencs Saltors, han rebut la menció especial del jurat com a millors intèrprets del XIè Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida! Els músics hi van participar en la darrera edició, celebrada del 7 al 9 d'octubre de 2016, seleccionats d'entre més de 100 candidatures, i aquest mes de gener se'ls ha comunicat el reconeixement.

Oriol Saltor i Jaume Saltor són dos prestigiosos músics catalans coneguts sobretot per la seva trajectòria com a components del grup La Porta dels Somnis, però que tenen a l'esquena una àmplia trajectòria com a instrumentistes.

Els Saltors han editats dos discs en format elèctric i un en format acústic. Instrumental (Gorvijac Music, 2009) va ser el seu primer treball elèctric, seguit de Cordes de plata (Gorvijac Music, 2012). Acústic a Aurha (Gorvijac Music, 2014), va ser el seu primer treball acústic.

Un format en què es troben immersos actualment, presentant una proposta íntima acompanyats únicament per dues guitarres. D'aquesta manera, a la primavera hauria de veure la llum el seu nou treball discogràfic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem