Els més petits encenen l'Encabronada de Diables

Sant Cugat viu immersa en tres dies de festa i foc després de la invocació del Boc de Can Vernet

Els Diables de Sant Cugat celebren aquest cap de setmana la seva festa gran. L'Encabronada 2016 ha arrencat aquest divendres, 29 d'abril, amb diferents activitats com l'assaig obert dels tabals de Diables o el concert jove de la Gossa d'Era.

La colla jove de Diables s'ha presentat aquest 29 d'abril  FOTO: Haidy Blanch

El tret de sortida oficial a la festa l'ha donat l'espectacle d'inici, passades les 20 hores des del balcó de l'ajuntament. Des d'allí, la tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha invocat els Diables de Sant Cugat, i juntament amb ells ha encès el foc amb què s'ha batejat els membres de la nova secció jove de la colla.

El correfoc ha recorregut el centre de Sant Cugat FOTO: Haidy Blanch

Tot seguit ha començat el Correfoc infantil i jove en què la colla local ha estat acompanyada pels Diablets de Sant Just Desvern.

Un correfoc que ha arrencat des de la rambla del Celler enfilant el carrer del Carme. En diferents punts s'han fet enceses conjuntes, com a la plaça d'Octavià. Un correfoc àmpliament seguit pels santcugatencs que ha finalitzat al mateix punt des del qual s'ha iniciat.

El Boc de Can Vernet és el priemr any que presideix la festa  FOTO: Haidy Blanch

Ha estat llavors, passades les 21.30 hores, que els Diables han invocat el Boc de Can Vernet qui, després de recordar la llegenda que li dóna origen, s'ha encès per donar el tret de sortida a tres dies de foc i festa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem