L'Encabronada posa el punt final amb l'objectiu de continuar creixent

Els Diables de Sant Cugat han celebrat l'Encabronada des de divendres 29 d'abril a aquest diumenge 1 de maig

Els Diables de Sant Cugat s'han apoderat de la ciutat aquest cap de setmana del 29 d'abril a l'1 de maig. Des de llavors, s'han celebrat activitats per a totes les edats i tots els gustos.

Food trucks, tallers infantils, música i dos correfocs, han estat les propostes principals d'aquesta festa del foc, que per segon any consecutiu ha rebut el nom d'Encabronada.

Davant el transcurs del cap de setmana, el president de l'entitat, Èric Ricard, s'ha mostrat molt satisfet. "Ha estat un èxit rotund. Estem molt satisfets amb l'ambient que s'ha viscut i l'afluència amb què han comptat tots els actes. Tot i les amenaces de pluja, cap acte s'ha hagut de suspendre al llarg del cap de setmana i per tant, s'ha pogut desenvolupar tot el programa previst"

La cita, que ja està més que consolidada a la ciutat, espera continuar creixent en les pròximes edicions i tenir un impacte més gran sobre la ciutadania. Tal com apunta Ricard "és una festa que cada vegada coneixen més santcugatencs i volem que hi participi més gent".

Mireu les millors imatges de l'Encabronada.

Divendres d'Encabronada

El correfoc infantil va ser tot un èxit FOTO: Haidy Blanch

Després de l'espectacle que donava el tret de sortida a la festa, celebrat divendres 29 des del balcó de l'Ajuntament, els Diables van celebrar el correfoc infantil i jove.

Els Diables de Sant Cugat i els Diablets de Sant Just Desvern recorrien els principals carrers del municipi, des de la rambla del Celler fins a la plaça d'Octavià, seguit per un gran nombre de santcugatencs.

El punt final de la jornada el donava el Boc de Can Vernet, la bèstia de foc dels Diables de Sant Cugat, qui va recordar la llegenda que li dóna origen.

Mireu el vídeo del corregoc infantil

Dissabte d'Encabronada

El Correfoc va aplegar centenars de persones

Dissabte, 30 d'abril, l'activitat començava a primera hora del matí. L'actuació dels Bastoners de Sant Cugat, dels Castellers i els Geganters donava el tret de sortida a una jornada que comptaria amb el tradicional concurs de percussió de Diables i el correfoc nocturn.

L'acte central de l'Encabronada, el correfoc, aplegava centenars de santcugatencs que acompanyaven els Diables de Sant Cugat, els Diables de Torrelles de Llobregat, la Fil·loxera de Llobregat, el Cabró de les Franqueses i els Diables de Ca N'Aurell de Terrassa.

Tot i que l'acte es va desenvolupar sense incidents, el correfoc va haver d'aturar-se durant gairebé una hora, després que un home caigués i resultés ferit de gravetat al carrer de l'Endavallada, punt pas del correfoc.

Mireu el vídeo del correfoc

Diumenge d'Encabronda

L'Encabronada ha posat el punt final aquest diumenge FOTO: Haidy Blanc

Aquest diumenge, 1 de maig la jornada començava amb un taller de Zumba i una Carretilla Solidària en suport a l'Associació Petits músics del món.


Després del taller de tabals, l'Associació Petits músics del món oferia Danses Malawis. Un Conta Contes i el tast de vins han donat forma a l'últim matí de l'Encabronada.

Una traca ha estat l'encarregada de posar punt final a l'Encabronada 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem