Els santcugatencs podran tocar tres pianos al carrer a Sant Cugat

Els pianos estaran situats a la plaça d'Octavià, la plaça del Doctor Galtés i la plaça de Lluís Millet, de les onze del matí a les vuit del vespre

El concurs de piano Maria Canals, de prestigi internacional, torna a emplenar els espais públics de Sant Cugat amb tres pianos de cua, repartits per tota la ciutat. Els instruments estaran ubicats a les places Octavià, Doctor Galtés i Lluís Millet, i estaran disponibles perquè tots els santcugatencs que ho desitgin puguin tocar-los.


L'activitat "El Maria Canals porta cua", que compta amb la col·laboració del programa 'Viu la Clàssica Sant Cugat', servirà per apropar la música als santcugatencs el dissabte 21, d'11 a 20 h. La iniciativa permetrà palpar l'experiència musical des d'un punt de vista més quotidià, afavorint que els ciutadans puguin saber què significa tocar en públic. Al costat de cada piano de cua hi haurà un dinamitzador per animar els vianants a què els utilitzin.


A més, a les escoles de música de la ciutat es reservarà una hora perquè els seus alumnes puguin tocar, i se celebrarà un recital de piano a tall de cloenda a les 19.30 h, a la plaça d'Octavià. El concert serà interpretat pel pianista Ignasi Cambra, premiat en una edició anterior del mateix concurs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem