La proposta musical de Noa captiva Sant Cugat

La cantant israeliana ha omplert un cop més aquest 13 d'abril el Teatre-Auditori

La cantant israeliana Noa s'ha posat novament el públic santcugatenc a la butxaca. Ho ha fet amb el concert que ha ofert aquest divendres, 13 d'abril, al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, amb la sala pràcticament plena.

Després dels seus dos concerts anteriors a la ciutat, el 2009 i el 2015, en aquesta ocasió l'artista ha proposat un recorregut pels seus trenta anys de trajectòria musical, acompanyada pel guitarrista Gil Dor, qui està amb ella als escenaris des de fa 28 anys, com ella mateixa ha recordat. Tres dècades de música recollides en la proposta Noa forever que ha fet gaudir el públic amb les seves millors peces.

Temes de sempre i també noves propostes. D'aquesta manera, la cantant ha ofert alguns dels temes del seu pròxim treball, Carta a Bach. I és que el nou disc està inspirat en la música del compositor, i en el fet que l'artista, com ha explicat, considera cada cançó "com una carta des del cor".

Un dels moments més especials s'ha viscut quan Pasión Vega ha pujat a l'escenari, reeditant d'aquesta manera el duet que ambdues van protagonitzar durant la gira 'Mediterráneas'. La vida es bella o Mediterráneo, han estat alguns dels temes que han cantat plegades.

I com no podia ser d'altra manera, després de gairebé dueshores de música amb un públic completament entregat, l'Ave Maria ha tancat el concert amb un desig de "treballar per un món millor".

Públic dempeus, i obvació eixordadora per Noa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem