'En Pólvora' enceta l'homenatge a Àngel Guimerà a les Lectures a la fresca

La lectura dramatitzada es farà aquest dijous, 14 de juliol, a la plaça de Pep Ventura a les 22 hores

Les Lectures a la fresca arriben aquest dijous, 14 de juliol, a la seva segona entrega aquest mes de juliol. Serà amb la representació de l'obra En Pólvora, d'Àngel Guimerà, a les 22 hores a la plaça de Pep Ventura de Sant Cugat.

Amb dramatúrgia i direcció de Dolors Vilarasau i Martina Vilarasau, En Pólvora és la primera de les lectures del cicle de tres obres en homenatge a Àngel Guimerà. Una peça que presenta el triangle amorós habitual de les obres de Guimerà, en aquesta ocasió, en el marc d'una fàbrica, i amb el rerefons dels conflictes entre amos i treballadors que va genera la revolució industrial.

Una representació en homenatge i comiat de l'Ateneu, abans del seu trasllat a la Casa Jaumeandreu.

Una estrena de luxe

La primera representació es va celebrar al parc de Ramon Barnils  FOTO: Lluís Llebot

Les Lectures a la fresca d'aquest 2016 s'estrenaven el dijous, dia 7, amb la representació de Les alegres casades de Windsor, de William Shakespeare, amb la companyia Parking Shakespeare. Amb un text traduït, adaptat i dirigit per Marc Rosich, la funció es convertia en un assaig obert abans de la seva estrena al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona.

Una representació a la qual van assistir més de mig miler de persones al parc de Ramon Barnils.

El cicle continua ara amb Àngel Guimerà com a protagonista. La pròxima cita és el dijous, 21 de juliol, amb L'univers poètic de Guimerà a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot. Tancarà la 12a edició del cicle La filla del mar, que es representarà a l'Espai dels Castanyers el 28 de juliol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem