L'Esbart omple les places de Sant Cugat amb la Ballada dels Sants Innocents

Una trentena d'alumnes de l'Esbart ha fet un recorregut itinerant per Sant Cugat mostrant les coreografies apreses durant l'inici de curs

L'Andança, l'escola de dansa de l'Esbart de Sant Cugat, ha tornat a omplir les places de Sant Cugat durant el 28 de desembre per la Ballada dels Sants Innocents. Amb això, una trentena d'alumnes entre I5 i 2n han recorregut la plaça Augusta, la plaça de Pep Ventura i la plaça de Sant Pere per mostrar als familiars presents les coreografies apreses en aquest inici de curs. L'Esbart de Sant Cugat ha estat acompanyat per l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, i és que han estat els encarregats d'aportar la part melòdica de la Ballada dels Sants Innocents.

 

 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i la genèrica #Nadalstc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem