L'Esbart Sant Cugat renova la seva junta després de 10 anys

L'escola de dansa es marca com a objectiu enfortir la comunitat, fer la dansa "accessible" i aconseguir una viabilitat econòmica de l'entitat

El passat dijous 26 de maig l’Esbart Sant Cugat va celebrar l’assemblea ordinària on es va votar la nova junta directiva, que es renova després de dos mandats consecutius de la junta sortint.

L’equip està encapçalat per la presidenta, Magda Montoro, i la vicepresidenta, Laura Navarro, totes dues membres del cos de dansa i mestres d’Andança. La resta de càrrecs els completen Anna Tijeras, Arnau Jovell, Clara Hosta, Aina Serra, Isaac Ballester, Martina Sangenís, Núria Nebot i Anna Guix, un total de deu persones vinculades a l’esbart de diverses maneres (famílies, socis, balladors o mestres).

El projecte que van presentar i que va ser aprovat per unanimitat consta de sis eixos principals, entre els quals destaquen la voluntat d’enfortir la comunitat de persones vinculades a l’Esbart i de promoure la dansa "popular i d’arrel" a la ciutat, "donant a conèixer la tasca de l'entitat i fent que sigui una dansa participativa i a l’abast de tothom".

La nova junta també proposa buscar noves vies de finançament per garantir la viabilitat econòmica i unes relacions laborals "de qualitat", ja que l’entitat tot just s’està recuperant dels dos anys d’aturades i tancaments intermitents a causa de la pandèmia.

Aquesta nova junta té per davant 5 anys de mandat que diuen encaren "amb molta energia i il·lusió" i entre els quals també hi haurà la celebració del 50è aniversari de l’entitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem