Fila Zero estrena 'Qualsevol dimecres'

Es faran dues representacions de l'obra teatral al Casal de Mira-sol

La companyia teatral Fila Zero estrena aquest cap de setmana l'obra Qualsevol dimecres, de Muriel Resnik. Serà en dues funcions al Casal de Mira-sol. La primera, dissabte 21 de març a les 21 hores, i la segona el diumenge a les 19 hores.

La durada de l'espectacle és d'una hora i mitja, i el preu de l'entrada és de 5 euros si es reserva anticipadament, i de 8 euros si s'adquireix a taquilla.

L'obra la dirigeix Pere Royo, i els intèrprets són Sandra Ingles, Carlos Sánchez, Tina Labrador i Ferran de Juan.

'Qualsevol dimecres'

Nova York, 1965. Elena Gordon és l'amant de John Cleves, un poderós empresari que, a més, és el propietari de l'apartament en què ella viu.

Allà, cada dimecres, des de fa ja dos anys, té lloc la trobada íntima entre tots dos, però aquesta rutina setmanal es veu alterada per la nova secretària de John. Apareixeran en escena, també, la dona del magnat i un jove empresari.

Aquesta és una comèdia on les posicions socials, les ambicions i els interessos dels poderosos lluiten amb la disfressa de l'amor; on les il·lusions de la resta dels mortals s’aferren a l’amor per tenir una mica de felicitat; on les il·lusions i l’amor han de lluitar contra les mentides i les ambicions dels que es creuen que poden tenir-ho tot pel sol fet de tenir diners, qui guanyarà?

Aquesta comèdia està escrita als anys 60 però la problemàtica plantejada és molt actual.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem