Grau-Garriga està hospitalitzat i el seu estat és greu

L'artista santcugatenc ha sofert un ictus hemorràgic aquesta setmana

L'estat del pintor és molt greu i el diagnòstic no és positiu. Des de fa 5 dies, Josep Grau-Garriga està ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital d'Angers, França, on viu amb la seva dona i les seves dues filles petites. 

Tenia previst venir a Sant Cugat aquest setembre coincidint amb l'exposició a la Canals-Galeria d'Art (1 de setembre) i per la inauguració de la mostra al Museu de la Casa Aymat (15 de setembre).

Aquest divendres sortirà publicada una entrevista a la secció Parlem-ne de l'edició impresa del TOT. Aquesta va ser realitzada fa unes setmanes mentre l'artista passava uns dies de vacances a Catalunya. Entre d'altres coses, a l'entrevista, l'artista destaca que l'últim projecte que duia entre mans era el retaule mural de 18 metres d'alçada per col·locar a l'església de St. Mathurin, el poble on viu. Aquest havia de ser inaugurat el mes de març de 2012 durant la festivitat de Sant Josep.

L'artista, nascut a Sant Cugat l'any 1929, va ser format artísticament a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Ha conreat diverses tècniques com la pintura, el dibuix, el gravat, la pintura mural, l'escultura i sobretot el tapís, que l'ha convertit en un artista reconegut internacionalment. Va ser director de l'Escola Catalana del Tapís (Casa Aymat) per on van passar els millors: Miró, Tharrats, Tàpies, Subirachs, Ràfols-Casamada, Guinovart.

En els propers dies s'informarà de la seva evolució.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem