Grau Garriga inaugurarà la temporada 2011-2012 a la Canals

La Canals Galeria d'art aposta per les xarxes socials i la promoció dels seus artistes arreu del país

Canals Galeria d'art ha presentat un avançament sobre el que s'està preparant de cara a la temporada 2011-2012, la qual s'inicia el mes de setembre. L'exposició que donarà el tret de sortida a la temporada serà la de Grau Garriga, a partir de l'1 de setembre. La mostra commemora els 82 anys de l'artista i també es podrà veure al Museu del Tapís Contemporani.

La Canals ha volgut ressaltar que, en temps de crisi, la seva aposta és presentar una temporada més oberta que mai a les propostes de difusió més noves, fent-se seu el lema de “en temps de crisi, enginy” i coincidint plenament amb les polítiques d'estímul dels professionals de galeries d'art que fa el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Com a novetat de cara a la nova temporada, la galeria aposta d'una manera encara més ferma per la informació de les exposicions i activitats de l'establiment a través d'Internet i de les diferents xarxes socials. La difusió a través de les quals es fa amb diferents idiomes (català, castellà i anglès), amb la finalitat d'arribar a tots aquells interessants en adquirir art.

A més, Canals promourà els artistes de la galeria arreu dels Països Catalans i participarà en fires d'art internacionals. També oferirà, com fins ara, diferents activitats que potencien la unió de les arts visuals amb altres arts. Canals Galeria d'art participarà en el cicle Música a les galeries, amb la col·laboració del Club de Cultura TresC, i en la Setmana de la poesia a Sant Cugat durant el mes d'octubre, presentant poetes actuals de les Balears.

Finalment, apuntar que al mes de setembre es convocarà la XVIII edició de la Biennal d'Art Contemporani Català que s'inaugurarà a l'abril del 2012 al Museu de Tapís Contemporani, i que després serà itinerant pel país. La Canals participarà amb l'obra de l'artista Neus Colet a la Tardor de l'art que fan les galeries d'art catalanes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem