Jarabe de Palo, Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba al Teatre-Auditori

La nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat començarà al setembre

Manel, Jarabe de Palo, Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba (dins del 49è Festival de Jazz de Barcelona), Faemino y Cansado, el musical Priscilla, reina del desierto (el comiat), Allegro Vivace dins la programació d'El Petit Liceu i les coreografies (Naked Thoughts i Sechs Tänze) d'IT Dansa són algunes de les propostes de la pròxima temporada del Teatre-Auditori. 

 

Les entrades per als nous espectacles és podran comprar a partir del mes de juny, a més del Festival Petits Camaleons que ja té les entrades a la venda. A partir del divendres 2 de juny és podran obtenir les entrades dels Manel, Faemino y Cansado, Valdés & Rubalcaba, Jarabe de Palo i Priscilla, el musical. A banda d'això, a partir del 12 de juny, és podran comprar les entrades de Allegro Vivance (El Petit Liceu).

 

La totalitat de la programació es donarà a conèixer en un acte de presentació el dimarts 11 de juliol, a les 19.30 h, al mateix teatre. A banda d'això, al setembre començarà la venda d'abonaments i d'entrades de la nova temporada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem