Txarango, Manel i Blaumut caps de cartell de la 6a edició dels Petits Camaleons

El festival, que se celebrarà el cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre, comptarà amb 45 actuacions musicals

La sisena edició del Petits Camaleons, el festival de música per a petits i grans, arribarà al Teatre-Auditori de Sant Cugat del 30 de setembre a l'1 d'octubre. Aquest dimarts, dia 16 de maig, s'han donat els primers detalls de l'edició d'enguany del festival, que vol acostar la música als més petits i donar l'oportunitat als pares de compartir aquests moments amb els fills.

Un dels grups del moment de l'escena musical catalana, Txarango, serà protagonista de la sisena edició del Petits Camaleons. Després de publicar el nou disc, Una lluna a l'aigua, la banda barcelonina farà una aturada a la seva apretada agenda per ensenyar la seva música als infants santcugatencs. Txarango ja va participar en el Petits Camaleons del 2014 i ara repetirà presència. En aquest cas, Txarango serÀ l'encarregat de tancar el festival. 

A banda, el cartell d'enguany també l'encapçalaran Manel, amb el seu disc, Jo competeixo i Blaumut. Pel que fa al grup barceloní Manel, seran els encarregats d'oferir el concert que dona el tret de sortida al festival, divendres 29 de setembre al Teatre-Auditori

Imatge del fstival Petits Camaleons del 2015 FOTO: Victor Parreño 

La tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat que el festival Petits Camaleons coincideix amb l'estratègia de l'Ajuntament d'oferir cultura innovadora. "Aquest festival està emmarcat dins d'una cultura innovadora, que volem que s'adapti als públics des d'un vessant global, però sobretot identificant aquelles peculiaritats que el públic ens demana. Aquesta cultura innovadora adreçada a les famílies".

Per la seva banda, el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat la consolidació del festival. Un festival que "fixa l'horitzó en la 10a edició". 

Albert Puig, director artístic dels Petits Camaleons ha afegit que "els Petits Camaleons havia de ser un festival que es posés a l'alçada dels festivals que es fan per adults, i ara intentarem ser millors que els festivals que es fan per adults. I això vol dir que si hem d'educar els petits, ho haurem de fer de la millor manera i que, fins i tot, després siguin crítics quan vagin als festivals per adults". 

Dos dies, 9 escenaris, 45 actuacions

Blaumut al Teatre-Auditori. FOTO: Víctor Parreño

La 6a edició dels Petits Camaleons donarà el tret de sortida divendres, 29 de setembre amb el concert inaugural de Manel. 

Dissabte, 30 de setembre, començarà oficialment el festival, que enguany arriba amb algunes novetats, com el nou espai que es crearà a l'Arborètum, que es dirà el Bosc de l'Arborètum, o la nova carpa que hi haurà a l'Arborètum. A més, en aquest sentit, l'organització vol potenciar les activitats adreçades als infants de 0 a 3 anys. 

Durant dos dies hi haurà 9 escenaris que oferiran tot tipus d'actuacions per a tots els gustos. Roleguita & Boquerón, Toni Xuclà o Xiula per als nadons. 

Per a tots aquells infants que estiguin en edat de descobrir, podran gaudir amb els concerts d'Agnès and the pèpito, Esther Condal o la santcugatenca Pavvla, entre altres. 

Com en altres edicions, els Petits Camaleons oferiran músiques amb arrel. Entre els que destaquen l'actuació de Root 66, les santcugatenques Mayo de sal o la Puça diatònica

En aquesta edició també hi haurà artistes per descobrir, com Roba estesa, Projecte Mut o Cybee. I, com no podia ser d'una altra manera en un festival de música per a infants de 0 a 14, no hi poden faltar les actuacions per a saltar i ballar. En aquest cas destaca l'actuació per tercer any consecutiu de la Batuescola, la Bambula, Xeic, Fundación Tony Manero, la Karaokes Band kids, i moltes altres. 

A banda de Txarango i Manel, el cartell el completen Doctor Prats, la Iaia i Joan Miquel Oliver

Les entrades per assistir a la 6a edició dels Petits Camaleons ja es poden comprar a al web del festival www.petitscamaleons.com i al web del Teatre-Auditori, www.tasantcugat.cat

Pel que fa a les entrades del concert de Manel, es podran adquirir a partir del 2 de juny a la web del Teatre-Auditori. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem