contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Els secrets de l'univers, al descobert a la presentació del divulgador Joan Anton Català

Inscriu-te i vine gratuïtament el pròxim dimarts 10 de maig a la Sala El Siglo del Mercantic a les 19h

Si t'agrada l'univers i els seus misteris, no et pots perdre la presentació que l'escriptor santcugatenc Joan Anton Català que farà del seu llibre Una breu i atzarosa història de la vida, el pròxim dimarts 10 de maig a la Sala El Siglo del Mercantic a les 19h. L'acte és gratuït i està obert a tothom, omplint el formulari que s'adjunta més avall. No perdis la oportunitat perquè el mateix autor et dediqui i et signi el teu exemplar i participa en el sorteig per guanyar un exemplar.

Més sobre 'Una breu i atzarosa història de la vida'

Joan Anton Català és un divulgador científic i escriptor especialitzat en astronomia i astrofísica. Màster en Astronomia i Astrofísica per la Universitat Internacional de València, i llicenciat en Ciències Químiques, especialitat en Quàntica, per la Universitat de Barcelona. Català és autor de sis assajos sobre astronomia i una novel·la, Projecte Galileu, orientada al públic jove. També és conferenciant, coach executiu i consultor especialista en gestió del canvi. Des de l’any 2008 dirigeix la meva pròpia consultora, Leading-On. A Una breu i atzarosa història de la vida, l'autor repassa la història de l'univers, la seva evolució i els fenòmens extraordinaris que han permès l'aparició i desenvolupament dels éssers vius.

La presentació de la nova obra està organitzada pel TOT Sant Cugat i compta amb el patrocini d'Amat Cultura i la col·laboració del Celler de Llibres, d'Òmnium Sant Cugat i Mercantic.

Si no veus correctament el formulari, clica aquí

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem