contingut promocionat
Amat Cultura

 

 

Joan B. Culla presenta nou llibre, 'La història viscuda', a Sant Cugat

El nou llibre de l'historiador es presentarà a la Sala El Siglo de Mercantic el 21 de novembre

L'historiador santcugatenc Joan B. Culla presentarà a Sant Cugat del Vallès el seu nou llibre La història viscuda. Ho farà en un acte organitzat pel TOT Sant Cugat i Òmnium, amb el patrocini d'Amat Immobiliaris, el dijous, 21 de novembre, a la Sala El Siglo de Mercantic.

L'acte, conduït per la directora adjunta del TOT Sant Cugat Àgata Guinó, començarà a les 19.30 hores.

 

El nou llibre de l'historiador, editat per Pòrtic Edicions, reflecteix les últimes dècades vistes per un historiador que des de ben jove ha estat a prop dels gegants polítics del país.

Aquesta presentació forma part del cicle de presentacions de llibres que en els últims anys organitza el TOT Sant Cugat amb el patrocini d'Amat, i la col·laboració d'Òmnium Sant Cugat.

 

Sinopsi

L'historiador Joan B. Culla, que amb 22 anys visitava Tarradellas a l'exili, ha tingut una vida activa i densa de relacions, amb personatges de primer ordre i en escenaris clau de la nostra història moderna.

El seu estil rotund i dinàmic dota d'interès la narració, des dels seus orígens humils al Poblenou fins a la intimitat amb gegants de la nostra història recent, com Jordi Pujol (del qual va ser sparring durant quatre dècades) o Pasqual Maragall, passant per la seva activitat en els mitjans al costat de Josep Cuní, Antoni Bassas o Mònica Terribas, el seu sorollós adéu a El País després de 40 anys de col·laboració, o la seva relació amb Israel, la seva vinculació a TV3, etc.

Tot plegat amb el segell d'un dels historiadors, professors i tertulians més savis, independents i amb més deixebles entre els joves periodistes.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem