contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Jofre Llombart presenta a Sant Cugat el seu llibre 'Hi havia una vegada un cos'

L'acte és gratuït i està obert a tothom prèvia inscripció al formulari

El periodista Jofre Llombart presentarà el seu llibre Hi havia una vegada un cos, el pròxim dimecres 15 de desembre a la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca a les 19h. Presentat per la directora del TOT Sant Cugat, Laura Grau, l'acte és gratuït i està obert a tothom. Per poder venir es pot omplir el formulari que s'adjunta més avall.

La presentació del nou text està coorganitzat pel TOT Sant Cugat i La Unió Santcugatenca, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de la llibreria Alexandria i Òmnium Cultural. A més, i si vols un exemplar del llibre Hi havia una vegada un cos pots participar en el sorteig clicant aquí.

El text recull els escrits de Llombart fets durant el confinament quan es va inventar un conte per ajudar els seus fills a relaxar-se i agafar el son. El text va facilitar un estret vincle entre pare i fills perquè, en realitat, el protagonista de la història eren ells mateixos, amb el seu dia a dia, els seus neguits, les seves pors i les seves necessitats. El conte va tenir tant d’èxit que el periodista santcugatenc el va enregistrar i es va començar a difondre per Whatsapp fins que es va tornar viral i finalment va agafar forma de llibre.

Si no veus correctament el formulari clica aquí

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem