contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Guanya el darrer llibre de Jofre Llombart 'Hi havia una vegada un cos'

El sorteig coincideix amb la presentació del llibre el pròxim dimecres 15 de desembre a la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca a les 19h

El TOT Sant Cugat sorteja dues edicions del llibre Hi havia una vegada un cos, del periodista Jofre Llombart. Si vols fer-te amb una de les dues edicions, hauràs de participar en el sorteig a través del formulari que s'adjunta més avall. 

El sorteig coincideix amb la presentació del llibre el pròxim dimecres 15 de desembre a la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca a les 19h. Presentat per la directora del TOT Sant Cugat, Laura Grau, l'acte és gratuït i està obert a tothom prèvia inscripció. La presentació del nou text està organitzat pel TOT Sant Cugat, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de La Unió Santcugatenca, la llibreria Alexandria i Òmnium Cultural.

El text recull els escrits de Llombart fets durant el confinament quan es va inventar un conte per ajudar els seus fills a relaxar-se i agafar el son. El text va facilitar un estret vincle entre pare i fills perquè, en realitat, el protagonista de la història eren ells mateixos, amb el seu dia a dia, els seus neguits, les seves pors i les seves necessitats. El conte va tenir tant d’èxit que el periodista santcugatenc el va enregistrar i es va començar a difondre per Whatsapp fins que es va tornar viral i finalment va agafar forma de llibre.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem