Jofre Llombart publica "Hi havia una vegada un cos, un conte per descansar"

El periodista santcugatenc publica un conte creat durant el confinament domiciliari

Hi havia una vegada un cos, un conte per descansar de Jofre Llombart, ja ha sortit al carrer aquest dimecres 8 de setembre. Aquest conte, creat durant la primera onada de la covid, va néixer de la quotidianitat del confinament domiciliari en què la filla d'en Jofre, la Martina, li deia que "no volia anar a dormir perquè no estava cansada". Llombart explica que va respondre "tu potser no estàs cansada, però les parts del teu cos, si poguessin parlar, et dirien que sí". La història repassa el que han fet les parts del cos una a una durant el dia, amb la voluntat de relaxar-nos i descansar millor.

jofre

La història del periodista santcugatenc va tenir tant d'èxit que va traslladar-se a l'habitació del seu altre fill, el Jan, i posteriorment en format d'àudio a altres famílies amigues, i més famílies, fins que va arribar en mans de l'editora de Columna Edicions, Glòria Gasch, que va decidir convertir-lo en conte escrit, amb un pròleg del grup de música Els Catarres i unes il·lustracions de Míriam Bauer.

Hi havia una vegada un cos, que també es podrà trobar en format d'audiollibre, es presentarà a la Casa del Libro el 15 de setembre, coincidint amb l'inici del curs, amb la voluntat que més famílies i infants puguin descobrir el conte per anar a dormir. "És un exercici de relaxació. Cadascú el pot interpretar amb el que ha fet durant el dia. El conte es pot llegir tal com està o es pot fer servir com estructura per adaptar-lo a cada nen i nena", explica l'autor Jofre Llombart al TOT Sant Cugat. "Està tenint bona rebuda perquè és una història autèntica, nascuda d'una manera molt senzilla".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem