'L'Andança a Plaça' culmina amb èxit el curs de l'Esbart Sant Cugat

Totes les categories i grups de l'Esbart Sant Cugat han passat per l'escenari en una jornada festiva per celebrar el final de curs

L'Andança a Plaça ha culminat amb un èxit rotund el curs 2018 - 2019 per a l'Esbart Sant Cugat, amb la presència de tots els grups, petits i grans, de l'entitat de cultura popular santcugatenca: "Hem treballat molt durant tot l'any. Aquest any, a més, també hem fet el 'Ballant perquè ens mirin', que el fem cada dos anys i, per tant, és un dels anys que treballem més perquè hem de fer dos espectacles sencers, però molt contents. Ho hem aconseguit i hem fet bona feina", ha explicat Anna Bastida, directora d'Andança.

La jornada ha començat quan el sol encara lluïa, i s'ha allargat fins a la nit, tenyint de dansa la plaça d'Octavià, per on els familiars i amics dels dansaires han anat actualitzant les cares del públic a mesura que els diferents grups anaven passant per l'escenari.

l'Esbart Sant Cugat ha pres la plaça d'Octavià amb l'Andança a Plaça. FOTO: Ale Gómez

l'Esbart Sant Cugat ha pres la plaça d'Octavià amb l'Andança a Plaça. FOTO: Ale Gómez

Els primers en pujar a l'escenari han estat els grups d'Andança de les escoles Gerbert d'Orlhac, Santa Isabel, Ciutat d'Alba, Collserola, Joan Maragall i La Mirada.

Més tard ha estat el torn dels grups d'Andança de les escoles Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, La Floresta i L'Olivera, així com els grups de P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r i 4t de l'Esbart.

La festa no ha acabat aquí, i ha seguit amb un sopar, que ha precedit l'última ballada, la dels grups de 5è-6è, 1r d'ESO, 2n d'ESO, Juvenils, Pre-Cos, Mèdium 1, Mèdium 2 i Sèniors de l'Esbart.

Les millors imatges del cap de setmana.

 
Comentaris

Destaquem