L'Esbart lamenta el canvi d'ubicació d'última hora de l'Andança

La formació ha comunicat que les activitats previstes per al 4 de juny canvien de plaça "per decisió municipal"

L'Esbart Sant Cugat ha emès un comunicat aquest divendres, 27 de maig, on comunica el canvi d'ubicació de l'activitat "Andança a Plaça" que s'havia de celebrar el 4 de juny a la plaça d'Octavià. Com apunta la formació en el comunicat, l'activitat es trasllada a la plaça de l'Om "per decisió municipal".

"Tot i que l'Esbart compta, des de l'octubre de 2015, amb els permisos i l'autorització municipal per a realitzar aquesta activitat a la plaça d'Octavià, com s'ha fet en les darreres dues edicions, aquesta mateixa setmana ha rebut instruccions municipals de moure l'activitat a la plaça de l'Om per a deixar pas a altres propostes de dansa incloses dins les activitats de la Nit en Blanc que van sol·licitar més tard l'ocupació de via pública i que es realitzaran a la plaça d'Octavià en el mateix horari que la nostra activitat", expliquen al comunicat.

"Andança a Plaça" és una mostra de dansa que anualment organitza L'Esbart Sant Cugat i de la qual participen més de 350 alumnes des dels 3 anys per presentar el treball fet durant tot el curs.

Durant la tarda del dissabte, 4 de juny, a la plaça de l'Om, es podrà gaudir del següent programa:

  • 17.30 h – Ballen els grups d'Andança de les Escoles: Gerbert d'Orlhac, Turó de Can Mates, Pins del Vallès, Santa Isabel, La Floresta, Ciutat d'Alba i l'Olivera.
  • 19.30 h – Ballen els grups d'Andança de les escoles: Pi d'en Xandri, Collserola i Pureza de Maria. I els grups de P3-P4, P5, 1r, 2n-3r i 4t de l'Esbart.
  • 20.30 h – Sopar Popular amb botifarrada.
  • 22.00 h – Ballen els grups de 5è, 6è, ESO i Juvenils de l'Esbart, grup Pre-Cos, grups de Mèdium, i grup Sèniors de l'Esbart.

 
Comentaris

Destaquem