La 8a edició de Fem un Museu reflexiona sobre les segones oportunitats

La presentació del projecte d'aquest curs s'ha fet al Claustre del Monestir amb una àmplia participació per part dels santcugatencs

La vuitena edició del projecte artístic inclusiu "Fem un Museu", que aplega artistes amb persones amb risc d'exclusió social, s'ha presentat aquest dimarts, 13 de juny, per mostrar el resultat del treball fet durant aquest curs. Ho feia amb un acte que ha començat a l'exterior del claustre del Monestir amb una activitat que proposava reflexionar sobre aquelles característiques que fan diferents de les persones.

 

Els organitzadors han donat uns papers en blanc als assistents on havien d'escriure quina característica els definia. L'activitat, que ha comptat amb molta participació per part dels assistents, ha continuat a l'interior del claustre, on s'han pogut veure les obres creades per les 12 parelles que han participat de la vuitena edició del projecte.

 

L'objectiu d'aquest projecte "ha estat crear obres en parelles a partir d'objectes que han caigut en desús", explicava Sílvia López, artista del projecte. En aquest sentit, ha fet valdre la importància del "vincle que s'ha creat entre les parelles així com la importància d'apostar per un canvi social".

 

Pel que fa a l'ús d'objectes en desús, l'artista ha remarcat que s'han fet servir "per tal de crear una metàfora sobre la segona oportunitat que totes les persones han de tenir".

 

L'acte ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura Carmela Fortuny, qui ha destacat que "el procés creatiu de les 12 parelles que han participat és molt important per tal de mostrar la ciutat de Sant Cugat, així com una manera d'innovar la nostra cultura". A més, Fortuny ha comentat que "aquestes peces artístiques i creatives, i la manera que com les han fet, és un encert per projectar la cultura a escala internacional".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem