La Barretina catalana portada a l'art

La mostra s'ha inaugurat dissabte, 1 de juliol, a la galeria Blanca by Erai

"Em sento català i per això he volgut fer aquestes sèries sobre la barretina". D'aquesta manera es justifica l'artista català Vall Karsunke durant la inauguració de la seva exposició a la galeria Blanca, by Erai, durant el dissabte, 1 de juliol. A la galeria hi podreu trobar obres de petit i gran format amb una varietat de preus per a tots els públics. La Barretina és la protagonista de la mostra i en tota la sala el vermell dona força a la visita, que es pot veure fins el 28 de juliol.

L'artista ha col·laborat en el programa de sàtira política Polònia, de TV3, amb algun dels quadres que es poden veure a l'exposició, anomenada "La barretina catalana: un símbol d'un país".

Una vintena d'obres exposades, més altres en catàleg, en les quals l'artista, nascut a Barcelona el 1967, fa una interpretació personal d'aquest element, amb la tècnica del collage, acrílic, i oli sobre tela. Unes obres que es podran adquirir a partir de 100 euros, i fins a 1.500 euros.

Vall Karsunke no és el primer cop que exposa a Sant Cugat. Ho ha fet en diferents espais, i serà el tercer cop que ho fa a la galeria Blanca, després de participar de la col·lectiva inaugural de la sala i de la col·lectiva de Nadal. A més, ha exposat arreu de Catalunya, i a diferents llocs d'Europa, com Polònia i París.

Mostra durant la inauguració. FOTO: L. Grau

Primer aniversari de la galeria

Marta Miret amb l'artista de l'exposició sobre la barretina. FOTO: L. Grau

El primer aniversari d'Erai coincideix amb la Festa Major de Sant Cugat, i amb aquesta exposició tancarà temporada. Durant tres setmanes, la sala estarà tancada, i obrirà al setembre amb una mostra col·lectiva. A l'octubre exposarà la santcugatenca Cristina Cabané.

El projecte, encapçalat per Marta Miret, va obrir les seves portes com a espai d'art i botiga d'emmarcació. Des de l'inici, segons Miret "Erai, marcs i decoració, i Blanca, galeria d'art, neix de l'experiència que tinc en el món de l'emmarcació, que és preciós, i de les ganes de dedicar-me al món de l'art". "Entenc l'art com a fonamental per a la vida; és important per a tothom", detalla. Miret aposta per l'art entès com a "fonamental" en la vida de les persones.

Erai es troba a la plaça de Doctor Galtés. FOTO: Laura Grau
Més informació
 
Comentaris

Destaquem