La ceramista Roberta Ferreira reconeguda com a Mestre Artesà

L'artista florestana ha estat premiada als Premis Nacionals d'Artesania de la Generalitat

La ceramista florestana Roberta Ferreira ha estat guardonada amb el diploma de Mestre Artesà als Premis Nacionals d'Artesania que lliura la Generalitat de Catalunya. Un premi que reconeix "el treball intens de prestigi en la difusió i comercialització de la ceràmica contemporània i la interacció amb la joieria".

Els premis es lliuraven el 4 de juliol en un acte presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. L'objectiu dels guardons és reconèixer l'excel·lència d'artesans, entitats i empreses del sector.

En la segona edició dels guardons, també es lliuraven els Diplomes de Mestre Artesà del 2016, que reconeixen el mestratge de 22 artesans catalans, entre ells, l'artista santcugatenca. Pel que fa al Premi Nacional d'Artesania, aquest el recollia al mestre artesà cartoner de Castellar del Vallès Josep Maria Pascual Arnella. Se li reconeix haver continuat l'empresa familiar i haver-la convertit en un "referent" en aquest sector.

Roberta Ferreira treballa conjuntament amb la joiera santcugatenca Laura Jener, qui va ser reconeguda amb el Diploma de Mestre Artesà en la passada edició dels premis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem