La Comissió de Carnaval busca voluntaris per organitzar el Carnaval 2018

El Carnaval de Sant Cugat se celebrarà entre el 8 i el 14 de febrer

La Comissió de Carnaval ja ha començat a treballar per organitzar el Carnaval 2018, que se celebrarà entre el 8 i el 14 de febrer.

Tal com ha explicat al TOT Sant Cugat el membre de la Comissió de Carnaval Xavi Manyoses, la convocatòria per demanar voluntaris s'ha obert en tres sentits: "la Comissió de Carnaval és una organització oberta a la participació i qualsevol persona hi pot participar. Aquest any coincideix amb el fet que hi ha hagut un relleu i hi ha algunes subcomissions com la del Carnaval Infantil o l'entremès del Gall que ens aniria bé comptar amb més gent".

El segon punt, tal com detalla Manyoses és perquè "s'hi puguin sumar les entitats o persones que hi vulguin per proposar noves activitats que es puguin incloure en la programació, ja que el Carnaval és una festa en construcció". Finalment, el membre de la Comissió ha volgut destacar que la subcomissió de l'entremès del Gall, el grup de gent que el porta i se'n cuida de tot el que té a veure amb la bèstia, "necessita gent".

El Carnaval de Sant Cugat donarà el tret de sortida dijous 8 de febrer, que serà el dijous Gras. Des de llavors, i fins dimecres de Cendra, el dia 14, el Gall prendrà el poder de la ciutat.

Tot i que encara falten uns mesos les 5 subcomissions de la Comissió de Carnaval (la de Gitanes, Comparses, Cercatasques, Carnaval Infantil i Dijous Gras) ja han començat a treballar per donar-li forma a la cita. Totes aquelles persones que en vulguin formar part cal que envïin un correu electrònic a carnavaldesantcugat@gmail.com.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem