La contemporaneïtat de Carles Taché arriba al Centre d'Art Maristany

La mostra es veurà a Sant Cugat a partir del divendres, 16 de desembre

"Carles Taché. Compromís amb la contemporaneïtat" és la nova proposta del Centre d'Art Maristany a partir d'aquest mes de desembre. Una exposició que recull obres de l'editor i galerista català, seleccionades per la santcugatenca Tatiana Blanqué, i que s'inaugura aquest divendres, 16 de desembre, a les 20 hores.

La mostra, que es podrà veure fins al 4 de març de 2017, presenta un recull d'obres d'Eduardo Arroyo, Jordi Benito, Joan Brossa, Carmen Calvo, Miguel Ángel Campano, Alberto García-Alix, Michael Joo, Ramon Masats, Pablo Palazuelo, Cornelia Parker, Bosco Sodi, Antoni Tàpies i Keith Tyson.

Carles Taché és un dels galeristes catalans de renom nacional i internacional. Creu de Sant Jordi 2016 i veí de Sant Cugat, viu i defensa la creació contemporània. La selecció d'artistes que es presenten són tot un recorregut per l'art modern i contemporani nacional i internacional.

A més, s'han previst diferents activitats paral·leles gratuïtes a la mostra. La primera, el 22 de desembre a les 19.30 hores, amb la xerrada "L'artista que va vendre un fusell de Charlton Heston" a càrrec de Bernat Daviu, artista i responsable de l'espai Passatge Studio (Barcelona).

Ja al mes de gener, dia 10, es farà una visita comentada a l'exposició, adreçada a joves i estudiants, a càrrec de Carles Taché. Una visita que es repetirà oberta al públic en general el 17 de gener.

Al mes de febrer, dia 2, es projectarà el documental Danger! Cornelia Parker (V.O.S anglès), i dia 14 es farà un cafè tertúlia amb el galerista Carles Taché i l'artista Santi Moix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem