La Fura dels Baus, Tricicle i Rozalén, alguns dels noms de la temporada al Teatre-Auditori

Diana Krall serà la protagonista del Concert Excepcional que tancarà la programació dels 25 anys a la sala

La Fura dels Baus, Tricicle, Rozalén, Bruno Oro, Víctor Ullate Ballet, Dagoll Dagom, Mag Lari i Ballet Nacional de España són alguns dels noms que passaran per l'escenari durant la segona part de la temporada dels 25 anys del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Una temporada que presenta fins a 42 espectacles entre gener i maig, a més dels espectacles de la programació OFF Teatre-Auditori.

Una programació que s'ha presentat aquest dimarts, 27 de novembre, a la sala, i que finalitzarà amb el Concert Excepcional que enguany protagonitzarà Diana Krall el 21 de juliol.

Abans però, per l'escenari santcugatenc passaran 10 obres teatrals, 6 concerts de música amplificada, 2 espectacles d'humor, 1 teatre musical, 6 concerts de música clàssica, 2 òperes, 6 propostes de dansa, 1 de circ i 1 de màgia, i 7 propostes pensades per al públic familiar.

Arnau Griso han estat presents a la presentació de la temporada al Teatre-Auditori. FOTO: Bernat Millet

Arnau Griso han estat presents a la presentació de la temporada al Teatre-Auditori. FOTO: Bernat Millet

 

En teatre, es podrà gaudir de les obres La dansa de la venjança, La importància de ser Frank, Jane Eyre, Raphaëlle, El preu, Les Luthiers, Shirley Valentine, La bona persona de Sezuan, Escape Room i Voltaire / Rousseau. La disputa. El Tricicle, amb Hits, i Bruno Oro amb Immortal, portaran l'humor a la sala. Maremar, de Dagoll Dagom, és el que es veurà en teatre musical, Deixe Me pel que fa a circ, i 25 il·lusions, amb el Mag Lari, és la proposta de màgia.

Més info: Les Luthiers actuaran a Sant Cugat

Pel que fa a música, passaran per l'escenari Ara Malikian, Ismael Serrano, Wim Mertens, Niña Pastori, els santcugatencs Arnau Griso, i Rozalén. Amb música clàssica, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat arriba amb tres concerts: 5a Simfonia de Txaikovski, Els planetes de Holst i Shéhérazade de Rimski-Kórsakov. També sonarà Carmina Burana amb La Fura dels Baus, Txaikovski contra Napoleó amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, i Ainhoa Arteta & OCM.

Més info: Ara Malikian torna a Sant Cugat amb 'The Royal Garage World Tour'

Dues són les òperes per aquesta temporada: L'Elisir d'Amore i La Bohème I en dansa, le spropostes són La porteña tango, Víctor Ullate Ballet amb Carmen; Crea Dance Company by Marta Rovira amb Carmina Burana; Ballet Nacional de España amb Electra; Block Party by Brodas Bros, i Ballet du Capitole amb Giselle.

I tampoc faltaran les propostes familiars, 7 en total. Aquestes són Tadeo Jones, El jove barber de Sevilla, Rock en família amb Descubriendo a AC/DC, Cantajuego, Koselig, Acróbata y Arlequín i Black music per als més menuts.

Els abonaments per a la nova temporada es posaran a la venda l'11 de desembre, i la venda d'entrades generals començarà el dia 18 del mateix mes.

Presentació de la temporada

L'acte de presentació de la temporada s'ha celebrat aquest 27 de novembre a la mateixa sala. Durant aquesta, s'han pogut veure tastos d'alguns dels espectacles de la temporada, com és el cas d'Arnau Griso i els Brodas Bros. També s'ha pogut veure dansa i màgia resumint les propostes OFF Teatre-Auditori. A més, diferents artistes, com El Tricicle o Niña Pastori, han fet arribar els seus missatges a la sala amb vídeos.

Sílvia Solanellas, regidora de Cultura a l'Ajuntament de Sant Cugat, ha destacat l'aposta de la sala per una "programació oberta a tots els públics, gustos, edats i butxaques", recomanant que el públic "llegeixi bé la programació" per poder triar.

 
Comentaris

Destaquem