Les Luthiers actuaran a Sant Cugat

Serà al mes de març al Teatre-Auditori en el marc de la programació del 25è aniversari

Les Luthiers actuaran per primer cop al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès al mes de març de 2019 en el marc de la programació del 25è aniversari de la sala. Ho faran amb dos concerts els dies 14 i 15 de març. Les entrades per assistir-hi es posaran a la venda a les 11 hores del dimarts, 6 de novembre.

La mítica companyia Les Luthiers, amb més de 50 anys d'història, presentarà a Sant Cugat Viejos Hazmerreíres, una antologia dels espectacles més aclamats pel públic al llarg de l'extensa trajectòria del grup. Viejos Hazmerreíres inclou algunes de les obres mítiques de Les Luthiers, però renovats per formar part d'una absurda transmissió de ràdio, la recordada i hilarant Radio Tertulia, nuestra opinión... y la tulia.

Els espectadors podran tornar a veure en directe peces com la sarsuela Las Majas del Bergantín, Quién mató a Tom Mc Coffee o La cumbia epistemológica intercalats amb els ensenyaments del guru Sali Baba, els deliris de l'home que va veure els marcians o les cançons de l'impossible grup London Inspection.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem