La natura arriba a la sala Rusiñol amb l'exposició de Jordi Isern

La tranquilitat i pau de les obres d'Isern arriben a la galeria santcugatenca

Jordi Isern comentant la seva exposició. FOTO: B. Bella Jordi Isern comentant la seva exposició. FOTO: B. Bella
Obra de l'artista. FOTO: Cedida Obra de l'artista. FOTO: Cedida
Aquest divendres s'ha inaugurat a la sala Rusiñol la mostra Colors bategant d'emoció de l'artista Jordi Isern que es podrà veure fins el 2 de novembre. L'exposició, de caràcter realista, consta d'una trentena d'obres de diferents formats amb la natura com a denominador comú. El responsable de l'espai, Igansi Cabanas, ha reconegut que Isern és un pintor "molt admirat" i que no et canses mai de mirar la seva obra. L'artista s'ha mostrat molt satisfet per haver estat convidat  a exposar a la galeria en el seu 25è aniversari, tot i que ja ho havia fet en d'altres ocasions: "Aquest és un dels llocs on em sento més a gust".

Les obres d'Isern són paisatges ben diferents (fagedes, camps de blat, muntanyes, rius, llacs...) i en estacions diverses (tardor, estiu, hivern o primavera). "Cada quadre és una emoció, un record estimat que tinc i un fragment de la meva vida", ha explicat l'artista, que va destacar que l'emoció és el que mou la seva feina: "Sense emoció no es pot pintar". El crític d'art Josep Maria Cadena ha assegurat que amb l'obra de Jordi Isern trobes "la pau i la tranquil·litat", alhora que ha destacat el seu realisme. "Els seus quadres estan molt equilibrats i a la natura no tot està equilibrat, però la mirada de l'artista ho fa possible", ha apuntat Cadena.

Jordi Isern ha detallat que una de les seves motivacions per retratar la natura és defensar-la davant dels atacs que pateix dels humans. L'artista s'ha definit com "un inconformista constant" i ha explicat que quan està pintant un quadre ha de lliurar una "lluita interna perquè la pintura no domini les emocions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem