La plaça de Pep Ventura acull una mostra d'arts

Música, exposició i street art se citen en aquest espai de Sant Cugat el 15 d'octubre

Diferents arts tenen una cita el dissabte, 15 d'octubre, a la plaça de Pep Ventura. La proposta: Acció Reacció. Una mostra d'arts organitzada per Estudi 34 de Sant Cugat que aplegarà música, art, street art i molt més durant tot el dia.

Durant tota la jornada hi haurà Street art al carrer de Sabadell amb Aram Rah, i diferents entitats tindran parades solidàries, informatives i amb activitats a la plaça de Pep Ventura.

En aquest espai també hi haurà un escenari on se succeiran les propostes musicals i els espectacles. A les 11.30 hi haurà conta contes pels més petits amb Roger Cònsul. Una hora més tard, la companyia Opala Cie oferirà un espectacle acrobàtic de clown, i a les 13.30 hores hi haurà el concert de Comando Molekulon.

Ja a la tarda, les propostes musicals són les de The Four Nuts Gang (18 hores), Pere Martínez (19.15 hores) i PerVersions (21.30 hores). Aquest darrer posarà punt final a la jornada.

Abans, però, a les 20.15 hores s'inaugurarà l'exposició benèfica "L'essència d'una mirada" a l'Estudi 34 en memòria del fotògraf Jordi Villalta Morro.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem