La pluja modifica l'inici de l'Encabronada, a l'espera de poder fer el despertar del Boc

L'activitat no està suspesa, però no comptarà amb la participació dels Diablons

La pluja ha obligat els Diables de Sant Cugat a modificar les activitats d'inici de l'Encabronada 2019 aquest divendres, 3 de maig. D'aquesta manera, s'ha suspès el taller de percussió amb Dan Arisa previst per a les 18.30 hores, traslladant-lo a aquest dissabte, a les 16.15 hores, just abans del Percufoc, amb la performance final després del concurs de percissió, cap a les 19.15 hores. També s'ha suspès "El ressorgiment del Sant Cugat llegendari", previst per les 19.30 hores.

Pel que fa al despertar del Boc previst per les 20 hores, quan comenció el camí de Can Vernet, l'entitat ha decidit esperar a aquella hora per decidir, en funció de la pluja, si es fa o no l'activitat, tal com ha confirmat el president de Diables, Roger Ricart. El que sí que és segur, és que en cas que es mantingui la invocació i la cercavila, els diablons no participaran de l'activitat. S'intentarà que els més petits participin dissabte del Correfoc de Bèsties.

Pel que fa al concert de la nit amb Fest'n'Cat, encara no està confirmat que es mantingui. En tot cas, la intenció de la colla és mantenir festa a la part coberta del parc de Ramon Barnils.

Més info: Anul·lat el despertar del Boc de l'Encabronada aquest divendres

 
Comentaris

Destaquem