Anul·lat el despertar del Boc de l'Encabronada aquest divendres

La pluja ha impedit que el Boc pogués tornar de les portes de l'infern per donar el tret de sortida a la festa

La pluja ha obligat a suspendre finalment els actes de foc de l'inici de l'Encabronada a Sant Cugat del Vallès aquest divendres, 3 de maig. TOT i que els Diables han mantingut gairebé el programa intacte fins a última hora, finalment la pluja ha obligat a suspendre el despertar del boc, la cercavila i el Bocisbac previstos per al vespre d'aquest divendres. Amb tot, el president de la colla, Roger Ricart, ha assegurat que "tota la polvora d'avui, la cremarem aquest dissabte". A les 20 hores, encara falta per confirmar si es podran fer els concerts previstos per a la nit al parc de Ramon Barnils.

 

Més info: La pluja modifica l'inici de l'Encabronada, a l'espera de poder fer el despertar del Boc

Amb tot, el taller de percussió amb Dan Arisa es recuperarà dissabte, dia 4, a les 16.15 hores, abans del Percufoc, i la performance final del taller es farà quan acabi aquesta activitat, cap a les 19.15 hores. Pel que fa a la participació dels diablons, que enguany s'estrenaven a la festa acompanyant el Boc de Can Vernet en el seu despertar, es trasllada al Correfoc de bèsties de dissabte al vespre. D'altra banda, el concert de MúChica, previst per aquesta tarda, es trasllada a diumenge, quan faran de teloners de Miquel del Roig.

Pel que fa a la resta d'activitats d'aquest divendres, el despertar del boc i el Bocisbac, no es podran recuperar.

Les activitats de foc seguiran aquest dissabte amb el programa previst, més les incorporacions dels actes que es poden recuperar d'aquest divendres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem