La santcugatenca Mònica Maranillo, a la final de La Voz Kids

La cantant, de 16 anys, estarà a la final del popular programa televisiu el divendres, 5 de maig

La santcugatenca Mònica Maranillo estarà a la final del programa televisiu La Voz Kids. La jove santcugatenca, de 16 anys, ho aconseguia després del programa d'aquest divendres, 28 d'abril, on 18 participants, tres de cada equip, s'enfrontaven sobre l'escenari per aconseguir el seu passi a la final del programa.

Ho feia revolucionant el plató amb la seva interpretació de Who's loving you. Amb la seva posada en escena, la santcugatenca va aconseguir que els coaches tiressin els papers enlaire, i fins i tot Jesús Vázquez va tirar la seva sabata.

La santcugatenca competirà a la final amb Sara, Aray, els bessons Antonio i Paco, Dani, Esperanza, Rocío, Rocío Aguilar i Pedro.

Mònica Maranillo durant l'audició del programa

Mònica Maranillo va néixer el 26 de gener de 2001 a Sant Cugat del Vallès, on ha viscut tota la seva vida. Estudiant de 4t d'ESO, als seus 16 anys s'ha donat a conèixer en ser escollida per participar de la tercera edició del programa musical La Voz Kids, del qual en va quedar fora en la passada edició.

"He estat treballant molt i, realment, m'he esforçat molt per millorar jo mateixa, tan cantant, com ballant, com actuant", explica Maranillo. "Aquest any em vaig apuntar amb cançons molt més complicades, més canyeres, i més adequades per a un concurs. I sense piano, per centrar-me més en la veu", admetia en una entrevista al TOT Sant Cugat.

Reviviu l'actuació que li ha valgut el pas a la final.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem