La felicitat feta cançons, segons Mònica Maranillo de La Voz Kids

La santcugatenca, de 16 anys, participa de la tercera edició del programa televisiu La Voz Kids

Mònica Maranillo va néixer el 26 de gener de 2001 a Sant Cugat del Vallès, on ha viscut tota la seva vida. Estudiant de 4t d'ESO, als seus 16 anys s'ha donat a conèixer en ser escollida per participar de la tercera edició del programa musical La Voz Kids, del qual en va quedar fora en la passada edició.

"He estat treballant molt i, realment, m'he esforçat molt per millorar jo mateixa, tan cantant, com ballant, com actuant", explica Maranillo. "Aquest any em vaig apuntar amb cançons molt més complicades, més canyeres, i més adequades per a un concurs. I sense piano, per centrar-me més en la veu", admet.

Un esforç que ha tingut recompensa. En les audicions a cegues, amb la seva interpretació del tema Who's loving you, va captivar als tres coach del programa de Telecinco, Rosario, David Bisbal i Antonio Orozco.
 

Mònica Maranillo va interpretar Who's loving you

Mònica Maranillo canta "de tota la vida", afirma; "des de petita als concerts de Nadal que fèiem per als avis", afegeix. Va ser la seva entrada al Cor Infantil de Sant Cugat el que li va fer veure que cantar era el que "realment volia fer", assegura.

Canta perquè forma part de la seva vida. "No passo un dia sense cantar; la meva felicitat depèn de què pugui cantar cada dia. Sense això, no seria jo", afirma. Pel que fa als estils, afirma que "en cada estil hi ha música bona". Amb tot, el que més li agrada cantar és el soul, i també se sent còmoda amb el pop.

Actualment compagina la seva formació acadèmica amb la formació artística. Cada setmana fa tres dies de cant, amb dues professores diferents, a més de premusical amb Coco Comín, i piano a Aula de So amb Susanna Muñoz. "Ha estat una gran ajuda per a mi, ja que m'ha ajudat a preparar els càstings", diu d'aquesta darrera.

Els tres coachs van donar el pas a Mònica

El seu pas per La Voz Kids l'està vivint com una experiència profitosa de la qual "aprendre moltes coses". De la seva audició en recorda que "estava molt nerviosa", perquè "realment és molta pressió estar allà. Hi ha un munt de nens, i a l'hotel, que estem tots junts, els escoltes com canten, i realment hi ha gent que canta molt bé", afirma. A més, posar-se en un plató d'aquestes característiques, "impressiona". I més, amb la pressió afegida de ser el darrer any, per edat, que podia intentar participar. "Era o tot o res", i n'està contenta del resultat.

Més enllà de l'experiència als escenaris, que segueix endavant dins l'equip de David Bisbal, Maranillo afirma que "és una experiència personal". "Passes uns dies de convivències a l'hotel, ens tracten molt bé; i he fet molts amics", explica.

Una relació que s'estén als coachs. "Són molt simpàtics", assegura. "El que més conec és el meu coach, el David Bisbal, i fa que sigui divertit, i dona molts bons consells. A més, entre ells hi ha molt bona relació, i això es transmet als nens i nenes que estem allí", continua.

Mònica forma part de l'equip de David Bisbal

Tornant als escenaris, la santcugatenca té clar que aquest és el camí que vol seguir. "Em sento molt còmoda", admet, afirmant que "m'he adonat que realment és el que vull fer". "Aprens moltíssim d'aquestes experiències, i ara ja vaig més segura", continua, afirmant que "intentaré que aquesta sigui la meva carrera". "De moment, ja m'estic preparant!", sentencia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem