La santcugatenca Mònica Maranillo fa un duo amb David Bisbal

Mònica Maranillo, de 16 anys, va ser finalista de l'última edició del programa de talent musical, la Voz Kids

La santcugatenca Mònica Maranillo ha fet un duo amb David Bisbal. En plena gira del cantant per presentar el seu últim treball 'Hijos del Mar', Bisbal feia parada, el passat divendres 7 de juliol, a la Tarraco Arena Plaça, a Tarragona.

Maranillo, que va quedar finalista en l'última edició de la Voz Kids i pertanyia al grup capitanejat per David Bisbal, va pujar a l'escenari per cantar a duo amb el seu excoach la cançó 'El ruido'.

La santcugatenca ha valorat l'experiència com "un somni complert". Tal com ha explicat Mònica Maranillo al TOT Sant Cugat "vaig estar amb la pell de gallina tota l'estona, sempre havia volgut fer alguna cosa així. El David Bisbal em va fer sentir molt còmode". 

Tal com ha explicat la cantant santcugatenca, just un dia després que acabés la Voz Kids, David Bisbal li va enviar un vídeo per proposar-li de cantar junts al concert de Tarragona. Un concert en què Maranillo també s'ha retrobat amb un company del programa i finalista, el menorquí Dani, qui també va cantar amb Bisbal. 

La pròxima actuació de Mònica Maranillo serà aquest divendres 21 de juliol a La Santa Market, a Santa Cristina d'Aro, a partir de les 21.00. Maranillo oferirà un ampli repertori de la música que més li agrada. 

Mireu el vídeo de l'actuació (Canal Youtube de Mònica Maranillo)

També podeu seguir a Mònica Maranillo a través del seu instagram: @monica_maranillo

Més informació
 
Comentaris

Destaquem