La sèrie 'Nit i Dia' de TV3 passarà a Sant Cugat

El Mercantic és un dels escenaris de la segona temporada de la proposta televisiva

La sèrie televisiva Nit i Dia de TV3 incorpora Sant Cugat als escenaris en els quals es desenvoluparà la seva segona temporada. Durant la primera setmana de febrer, la productora Mediapro es va traslladar al Mercantic de Sant Cugat per rodar-hi els capítols de la sèrie on apareixerà aquest escenari.

Principalment, es podrà veure El Siglo i El Cafè Belgrado, però també s'ha rodat en altres espais del Mercantic, com el pati de subhastes, la barberia, o alguna de les botigues del recinte.

La primera temporada de la sèrie Nit i Dia va reunir 385.000 espectadors i una quota del 13,2%, liderant la seva franja, durant tot el període d'emissió. Les noves línies de la segona temporada han estat creades per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, els creadors de la sèrie, que han comptat amb la col·laboració d'Oriol Paulo i Jordi Vallejo en la redacció dels guions.

Uns capítols que s'han començat a rodar al mes de gener, sota la direcció de Manuel Huerga i Oriol Paulo, i que els ha portat a diferents llocs com Barcelona o Terrassa, i Sant Cugat.

Una temporada que incorpora noms com els de Josep Maria Pou, Ramon Fontserè i Lluïsa Mallol a la llista de cares conegudes de la primera temporada. No hi faltaran els personatges encarnats per Clara Segura, David Verdaguer, Alba Pujol, Oriol Vila, Miquel Fernández, Anna Alarcón, Victòria Pagès i Mar Ulldemolins.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem