Les Biblioteques celebren Sant Jordi amb una programació especial

Des del 8 d'abril, la festa de la rosa i el llibre ja es respira als espais de Sant Cugat

Les Biblioteques de Sant Cugat del Vallès presenten durant el mes d'abril una programació especial amb motiu de la celebració de Sant Jordi. D'aquesta manera, s'han programat fins a 13 activitats durant tot el mes als diferents equipaments de la ciutat.

Les grans protagonistes seran les diferents propostes de l'Hora del Conte, adreçades a un públic familiar i pensades per als més petits de la casa. Se n'han previst set. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà Princeses blaves i prínceps encantadors (dissabte, 8 d'abril, a les 12 hores), L'arbre de les sabates (dissabte, 22 d'abril, a les 12 hores), i l'Hora del Conte en anglès Around the World (dissabte, 29 d'abril, a les 12 hores).

A la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona es faran 3 sessions de l'activitat, amb Tothom fa caca i contes per l'estil (dimecres, 19 d'abril, a les 18 i les 18.45 hores), i L'arbre de les sabates (dijous, 27 d'abril, a les 18 hores). Finalment, a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori, s'han previst dues sessions. El rei i el mar (dijous, 20 d'abril, a les 18 hores) i Les illes dels tresors (dimarts, 25 d'abril, a les 18 hores).

Pel que fa a activitats adreçades al públic general, s'han programat 6 activitats. Dimarts, 18 d'abril, a les 20 hores, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà un Parlem de... Infàmia, amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Pere Riera. El mateix lloc acollirà la Trobada de clubs de lectura de la ciutat el dimecres, dia 19, a les 20 hores.

Dilluns, 24 d'abril, a les 20 hores, serà l'escenari de l'espectacle per a adults Encontro imaginari. Un aperitiu al Flore, de Narcís Comadira. La darrera proposta en aquest espai serà la sessió oberta del club de lectura de teatre, el 26 d'abril a les 20 hores.

Pel que fa a la Biblioteca de Volpelleres, el dijous, 20 d'abril, a les 18 hores, acollirà la presentació del llibre Les 12 aventures de Rodas, amb Pili Egea. I dimecres 26, a les 19.30 hores, hi haurà nova sessió del cicle Poe2ia a la Biblioteca de Mira-sol, amb Teresa Colom i Mireia Calafell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem