Mira-sol estrena nou cicle poètic

Poe2ia s'estrena aquest dimecres, 29 de març, amb Lluís Calvo i Laia Noguera

La poesia torna a les biblioteques de Sant Cugat. Aquest cop ho fa en format espectacle. Una proposta íntima i propera per gaudir dels versos al costat dels seus creadors.

 

D’aquesta manera, la Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol estrena aquest mes de març un nou cicle de poesia a les biblioteques de Sant Cugat, el Poe2ia. Un cicle de trobades poètiques que, fins al mes de juny, oferirà un espectacle poètic a dues veus un cop al mes en aquest mateix espai.

 

Amb la nova proposta, dos poetes se citaran amb el seu públic per recitar versos. En acabar, hi haurà un col·loqui i diàleg entre el públic assistent i els mateixos artistes.

 

El nou cicle de poesia s’emmarca en el programa Lletres a Sant Cugat, i arrenca aquest dimecres, 29 de març, amb la proposta de Lluís Calvo i Laia Noguera, a les 19.30 hores. La pròxima cita serà el 26 d’abril, a les 19.30 hores, i hi participaran els poetes Teresa Colom i Mireia Calafell.

 

Ja al mes de maig, Tomàs Arias i Guillem Gavaldà protagonitzaran la sessió del dia 31 a les 19.30 hores. Tancarà el cicle el recital de Susanna Rafari i Rodolfo Häsler el 21 de juny a la mateixa biblioteca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem