Les caramelles de la Coral Fusió tornen a omplir Sant Cugat de música

Prop de 20 nens i nenes d'entre 8 i 13 anys han sortit al carrer de la ciutat a cantar diverses cançons tradicionals

Els membres de la Coral Fusió han sortit a les 19.00 h als carrers de la ciutat a cantar caramelles com acostumen a fer cada any. Mentre recorrien Sant Cugat, els nens i nenes s'anaven parant a diversos llocs, com ara la pastisseria Sabat o la carnisseria Corbera, per entonar cançons com Benvinguda Primavera, El Gat, El Ball de Sant Ferriol o Falgueres de Pasqua.

Sota el ritme que imposaven la flauta travessera i l'acordió, les corals infantil i mitjana han cantat diverses cançons als carrers de Sant Cugat. Els nens de l'Escola de Música i Dansa Fusió, anaven vestits amb pantaló negre, camisa blanca i una indistingible barretina vermella.

Els nens, d'entre 8 i 13 anys, eren tots santcugatencs i de diferents escoles de la ciutat. Mentre cantaven, combinaven formacions simples de fileres amb petites coreografies de cercles dinàmics i fent palmes.

Els cants han començat amb 15 minuts de retard i estava planificat que acabés a les 20.00 h. Estava previst que acompanyés els nens una violinista, però a última hora ha hagut de participar la Gina Miserach, directora de corals de Fusió, amb la seva flauta travessera.

El recorregut:

El nens i nenes han entonat la cançó Falgueres de Pasqua enfront de la pastisseria Sabat. FOTO: Artur Ribera

Han començat, com cada any, a la plaça Octavià en enfront del Monestir i han acabat a la plaça Barcelona. Han passat per carrers importants de la ciutat, com ara el carrer Major, el carrer Sant Maria o el carrer Santiago Rusiñol.

Més activitats:

El membres de la coral s'han anat siposant en diferents formacions epr cantar-hi. FOTO: Artur Ribera

Els mateixos nens i nenes de la Coral Fusió tornaran a cantar el diumenge 17 a l'escenari de la plaça de l'Om, però aquest cop acompanyats de La Lira, en un espectable obert al públic.

 
Comentaris

Destaquem