Les caramelles tanquen la celebració de Pasqua a Sant Cugat

La música de la Societat Coral La Lira ha posat punt final a la festa aquest dilluns, 28 de març

Un any més, les caramelles han estat aquest cap de setmana de Pasqua les protagonistes a Sant Cugat. Després que diumenge, 27 de març, la Societat Coral La Lira, i La Coral La Unió Santcugatenca recorreguessin Sant Cugat al matí amb les seves caramelles, ambdues formacions han repetit aquest dilluns 28 al matí.

Mireu les imatges de les caramelles de Pasqua a Sant Cugat.

La Societat Coral La Lira davant el Monestir per Pasqua  FOTO: C.Caballé

El punt final a la celebració de Pasqua, però, l'ha posat la cantada de caramelles per part de La Lira aquest diumenge. A la plaça d'Octavià s'han acomiadat del seu públic fins a l'any vinent, Amb tot, han convidat els assistents a gaudir de la segona trobada de caramelles de Sant Cugat, que se celebrarà el diumenge, 17 d'abril.

El públic santcugatenc no ha faltat a la cita  FOTO: C.Caballé

Una trobada, fins ara anual, que es convertirà en bianual i de la que enguany participaran l'Agrupació Coral Intimitat (Gelida), les Caramelles del Roser (Sant Julià de Vilatorta), el Cor l’Espiga (Cubelles), el Cor Gregal (Tarragona), la Societat Coral ‘Ben Endins com qui ensorra l’Àpit’ (la Llacuna), la Societat Coral Estrella Daurada (Sabadell) i la Coral Infantil Fusió de Sant Cugat del Vallès.



Totes elles oferiran el seu repertori a la ciutat al costat dels amfitrions, la Societat Coral La Lira.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem