Les ciutats de Cruañas a la Sala Rusiñol

El color de la il·lusió és el nom de la mostra de l'artista Cruañas que es podrà visitar fins l'11 de gener a la Sala Rusiñol i que consta de 44 peces diferents

El pintor Josep Cruañas ha inaugurat l'exposició El color de la il·lusió aquest divendres a la Sala Rusiñol amb la presència d'una cinquantena de persones. La mostra consta de 44 quadres es total 13 dels quals són olis i els 31 restants són aquarel·les. En les peces l'artista ha plasmat diferents indrets de ciutats de tot el món, les quals ha visitat i li han suggerit alguna expressió.

Pel que fa el nom de l'exposició, Cruañas ha explicat que "el color representa la meva il·lusió per pintar. Estem amb un moment que la il·lusió ens fa falta molt s'ha de potenciar. El color forma part d'aquestes gammes de colors que sensibilitzin i que és el meu món". A més ha afegit que "les ciutats que he pintat les vaig conèixer, m'han captivat i em van provocar les ganes de pintar-les i fins ara no me'n he cansat". Nova York, Venècia, Londres, París o Amsterdam són algunes de les urbs que Cruañas ha volgut plasmar en aquesta col·lecció. A més, Cruañas ha subratllat: 'Per mi exposar a Sant Cugat és important. Hi ha una gran tradició artística i una gran passió per l'art".

En paral·lel, el crític d'art Josep Maria Cadena ha estat l'encarregat de presentar la mostra als assistents i ha explicat que "l'artista no tant sols ha visitat les ciutats que ha pintat sinó que les ha entès". A més, ha animat als assistents a adquirir alguna peça de Cruañas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem