Màrius Roca, 3r classificat en el Youth America Grand Prix

El ballarí santcugatenc va aconseguir una puntuació de 92,4 sobre 100, quedant tercer de la seva categoria

El santcugatenc de 10 anys Màrius Roca, que ha participat durant el cap de setmana en el Youth America Grand Prix, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, ha aconseguit una meritòria 3a posició en la seva categoria (Precompetitive 9, 10 i 11 anys), amb una puntuació de 92,4 sobre 100: "Les notes que ha aconseguit del jurat són brutals", explica el seu pare, Jordi Roca, al TOT Sant Cugat. I és que Roca fa només un any i mig que balla, tot i que entrena cada dia a l'Escola de Dansa Marisa Yudes (de dilluns a dissabte): "Tens un gran potencial. Si us plau, segueix treballant en les teves habilitats. Ens agradaria veure't en un futur", diu el comentari del jurat a Màrius Roca.

Màrius Roca amb el 3r premi. FOTO: Cedida

Màrius Roca amb el 3r premi. FOTO: Cedida

Tot i que la família ha quedat impressionada per l'actuació de Màrius Roca, el pare toca de peus a terra: "Sempre hem de pensar que la funció de l'escola és la de formar, no la de fer estrelles de cinema", apunta. De fet, amb aquesta tercera posició en la seva categoria, el santcugatenc s'ha guanyat el dret a participar en la final del Youth America Grand Prix, que es disputarà durant el 2020 a Nova York. De totes maneres, és només una possibilitat: "Hem de valorar amb l'escola fins a quin punt val la pena anar-hi", recorda el pare, que dona més importància al fet que el seu fill se segueixi formant.

Pel que fa a les beques que s'atorgaven en la competició, Màrius Roca no en va poder rebre cap, per edat, i és que s'atorgaven a partir dels 11 anys, i ell en té 10.

 
Comentaris

Destaquem