Màrius Roca, becat per l'Escola de Dansa de Zuric pel seu paper al YAGP

El jove ballarí de Sant Cugat ha rebut una beca d'aquesta prestigiosa acadèmia de Suïssa gràcies a les semifinals del Yotuh America Grand Prix

El talent de Màrius Roca no va passar desapercebut en les semifinals del Youth America Grand Prix, i és que el santcugatenc ha estat becat per l'Escola de Dansa de Zuric (Suïssa). Així doncs, el jove ballarí podrà seguir formant-se, en la qual serà la seva primera beca internacional.Durant les semifinals, que es van disputar al Teatre Auditori de Sant Cugat, entre el dissabte 4 i el dilluns 6 de desembre, Màrius Roca va ser un dels 10 primers classificats en la modalitat júnior (de 12 a 15 anys) d'aquest prestigiós concurs internacional per a ballarins. Així doncs, el santcugatenc, amb una puntuació de 90,5, en la modalitat de clàssic, i de 94, en la modalitat de contemporani, va poder participar en unes masterclass en les quals va ser avaluat per prestigiosos directors d'acadèmies d'Europa.

Jordi Roca, pare del ballarí, es mostra satisfet amb aquesta beca: "Ens vam quedar una mica decebuts en acabar el concurs perquè el seu esforç no es va veure recompensat. No obstant això, no ens esperàvem aquesta beca, així que estem molt alegres i ell està molt feliç". La idea de la família és acceptar la beca, tot i que encara han de veure com ho compaginaran.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem