Martí Rom publica el segon llibre sobre Joan Miró a Mont-roig del Camp

'Joan Miró i Mont-roig: El xiscle de l'oreneta (1911-1929)' estudia la relació entre Joan Miró i Mont-roig del Camp

Martí Rom, treballador audiovisual i escriptor de Sant Cugat, acaba de publicar un nou llibre sobre la vida de l'artista visual Joan Miró. Expert en la vida del pintor i la seva relació amb el poble català de Mont-roig del Camp, Rom ja va publicar el 2012 la primera part del seu nou llibre, titulada Joan Miró i Mont-roig: Pal de ballarí (1911-1929). Ara torna a endinsar-se en la figura de Miró amb Joan Miró i Mont-roig: El xiscle de l'oreneta (1930-1983), editat de nou amb Arola Editors. 

Aquesta nova obra de Rom, de gènere assagístic i biogràfic, se cenyeix fonamentalment en situacions relacionades amb el poble de la comarca del Baix Camp. En les seves línies, l'autor santcugatenc intenta reflectir la vida de l'entorn pagès, treballant en la relació entre aquest entorn rural i l'evolució de l'obra de Miró.

Tots els interessats i interessades en la perspectiva de Rom sobre l'enllaç entre la vida de Joan Miró i l'entorn bucòlic de Mont-roig del Camp ja poden comprar el llibre Joan Miró i Mont-roig: El xiscle de l'oreneta (1930-1983), d'Arola Editors, a les llibreries santcugatenques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem