El llibre 'Memòria de tots tres' del santcugatenc Piti Español retrata tota una generació

Piti Español ha presentat la seva novel·la a El Siglo Mercantic

El Siglo Mercantic ha acollit la presentació del llibre Memòria de tots tres de Piti Español; guionista català de la Floresta amb el do de la paraula. L'obra ha estat editada per multistudioBOOKS, una editorial independent amb seu a La Floresta que ha inaugurat la seva col·lecció de narrativa amb el llibre del Piti Español.

Enric Gomà, guionista i escriptor, ha introduït la xerrada: "La virtut d'aquesta novel·la és que està basada en la joventut de la gent dels anys 70 i en la passió per viure. Posa una mirada sobre uns anys desconeguts sobre els quals molt poca gent ha parlat".

You Can't Always Get What You Want de Rolling Stones, ha estat la cançó que ha acompanyat al vídeo que el guionista ha preparat per contextualitzar la història que relata el llibre. Memòria de tots tres és una novel·la propera a una crònica que el propi autor narra des de l'experiència viscuda. "Des de les aventures del sexe, que volien inspirar-se en les idees del maig del 68, a les misèries del terrorisme a la catalana. Des de l'experiència de les comissaries i la presó a l'entusiasme per la llibertat. Des del compromís polític a la disbauxa de les drogues. I l'amor. I el desengany. I la vida. I la mort."

Piti Español ha explicat que el feedback amb els lectors ha estat molt positiu, els quals han pogut reviure totes les històries que rememora entre les seves línies. De manera amena, divertida i propera al públic assistent, l'autor ha parlat d'algunes de les vivències i persones que el van inspirar per escriure el seu llibre.

També ha volgut avançar un nou projecte en què està immers i veurà a llum aviat Nous relats sobre Sant Cugat, un llibre de contes sobre el municipi on apareixeran moltes personalitats destacades d'aquest. Va debutar com a guionista el 1984 escrivint guions de programes i sèries de televisió per a TVE com Ahí te quiero ver o Tariro, tariro i per TV3 com Oliana Molls i l'astàlec de bronze, Les tres bessones o Estació d'enllaç

anun1 1

Portada del llibre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem